Μαρμελάδα Βατόμουρο
χρήσεις:
Θέλει κόπο αλλά αξίζει!
Υλικά:
- Βατόμουρα
- Ζάχαρη
Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα βατόμουρα,τα μισοσκεπάζουμε με νερό και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 50 λεπτά περίπου.
Βάζουμε τον παχύρευστο χυμό των βατόμουρων σε κατσαρόλα μετρώντας τον με ποτήρι.
Προσθέτουμε σε κάθε 5 ποτήρια χυμό βατόμουρων 4,5 ποτήρια ζάχαρη,βράζουμε μέχρι να δέσει καλά το μείγμα μας και η μαρμελάδα είναι έτοιμη.
Facebook comments