Μπέικον από μανιτάρια
χρήσεις:
Τα μανιτάρια σιτάκε ξεροψημένα μας δίνουν γεύση που μοιάζει πολύ στο μπέικον.
Υλικά:
- 500 γραμμάρια μανιτάρια σιτάκε
- 80 ml ελεόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Εκτέλεση: κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες το μισού εκατοστού, τα ανακατεύουμε με το λάδι και το αλάτι και τα βάζουμε σε ένα ταψί στο φούρνο (τον οποίο έχουμε προθερμάνει) στους 180. ψήνουμε για 45 λεπτά ανακατεύοντας τα κάθε 10 λεπτά για να μην καούν.
Facebook comments