Αντιγήρανση

Αγγουριά
Αγγούρι - Cucumis sativus - Σικυός ο ήμερος

Cucumis sativus - Σικυός ο ήμερος: φυτό της οικογένειας Κολοκυνθοειδή
Συνταγές, ιδιότητες, φωτογραφίες

Θεραπευτικές ιδιότητες στο Γκίνγκο

Στο σύγχρονη βοτανοθεραπεια το Γκινγκο χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για την αντιμετώπιση αρκετών ασθενειών και όχι άδικα. Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του Γκινγκο είναι πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η πολύ σημαντική δράση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Μάτε ρόφημα

Ρόφημα Νότιο-αμερικάνικο με έντονη γεύση, και θυμίζει μίγμα πράσινου τσαγιού και καφέ με υπαινιγμούς από καπνό και βελανιδιά.
Τονωτικό σαν τον καφέ, με αρκετές ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες.

Μαύρη πεύκη

Περιγραφή:  ψηλό δέντρο που φτάνει σε ύψος και τα 45 μέτρα. Τα κουκουνάρια του είναι μικρά και οι βελόνες του μετρίου μεγέθους. Απαντάται στη νότια Ευρώπη και στα βουνά των βόρειων Αφρικανικών χωρών, με μεγάλη ενδοειδική ποικιλότητα. Το ξύλο του έχει ερυθρωπό χρώμα εσωτερικά, είναι καλής ποιότητας, χρησιμοποιείται στις οικοδομές, στη ναυπηγική και σαν στύλος στήριξης καλωδίων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Φυσικό scrub ροδιού
scrub rodioy

To scrub σώματος με ρόδι απολεπίζει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ενώ προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντκές ιδιότητες . Η επιδερμίδα μένει λεία, απαλή, λαμπερή και νεανική.

Facebook comments