πείραμα

Κάποιες πατέντες και έξυπνα πειράματα που αξίζει να δοκιμάσετε στο σπίτι ή στον κήπο!

Πολλά από αυτά είναι κατάλληλα για παιδιά!

εικόνες Περιγραφή
Αξιοποιώντας τα κουκούτσια... Αξιοποιώντας τα κουκούτσια...Αντί να πετάξουμε τα κουκούτσια από τα φρούτα που τρώμε τα φυτεύουμε στο χωράφι μας αλλά και σε ένα καμένο δάσος ή άγονο ρουμάνι με την μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας. Ώστε το κάθε κουκούτσι να γίνει δέντρο...
Τζίντζερ σε γλάστρα Καλλιεργώ ΤζίντζερΜπορείτε να φυτέψετε τζίντερ Άνοιξη ή Φθινόπωρο, σχετικά εύκολα και να έχετε μεγάλη παραγωγή χωρίς κόπο και χωρίς να πιάνει αρκετό μέρος. Θα χρειαστείτε μία ή περισσότερες ρίζες που θα βρείτε σε κάθε μανάβικο! Μαζί με την παραγωγή βολβών θα έχετε και ένα πολύ όμορφο φυτό με ωραία λουλούδια!
Μέλι ριζοβολίας! Μέλι ριζοβολίας!

Το μέλι διαθέτει ορμόνες που βοηθούν ένα φυτό να βγάλει ρίζες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη θέση της ορμόνης ριζοβολίας που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε φυτά από μοσχεύματα.

Βάζουμε το κατακάθι σε ένα δοχείο Παράγετε πλευρώτους στο σπίτι σας με ελάχιστο κόστος

Οδηγίες καλλιέργειας πλευρώτους στο σπίτι σε κατακάθι από καφέ.
Υλικά: κατακάθι καφέ, άχυρο, γύψος, μυκήλιο (σπόρος μανιταριού).

Παράγουμε κρεμμύδια μέσα στο σπίτι! Παράγουμε κρεμμύδια μέσα στο σπίτι!

Μετατροπή ενός 5-λίτρου μπουκαλιού για νερό σε όμορφη γλάστρα παραγωγής κρεμμυδιών!

Παράγω κινέζικα λάχανα από το κοστάνι! Παράγω κινέζικα λάχανα από το κοστάνι!

Αντί να πετάξουμε το κοτσάνι του κινέζικου λάχανου, το φυτεύουμε και παράγουμε καινούριο! Σαν διαδικασία είναι γνωστή χρησιμοποιώντας και σέλινο...

Πώς να φυτέψετε γκίγκο μπιλόμπα

Τα πάρκα στις πόλεις είναι γεμάτα με αυτό τον καρπό! πώς μπορούμε να το εκμεταλευτούμε και να αποκτήσουμε αυτό το "μαγικό" και αρκετά ακριβό φυτό!

Φυτεύουμε χουρμαδιές

Πώς να φυτεύουμε φοίνικες (χουρμαδιές) από τα κουκούτσια που πετάμε από τους χουρμάδες. Εύκολο και γρήγορο. Τώρα αν θέλουμε να φάμε χουρμάδες θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά χρόνια!

Η Διαδικασία φυτέματος αβοκάντο στο σπίτι Φυτεύω ΑβοκάντοΠώς κάνουμε ένα κουκούτσι αβοκάντο να βλαστήσει και να γίνει ένα συμπαθητικό δεντράκι για γλάστρα. Τώρα αν θέλουμε να φάμε και αβοκάντο θα πρέπει να έχουμε πραγματική υπομονή!

Facebook comments