συγκέντρωση

Ginseng
Ginseng - Η ρίζα της ζωής

Ένα από τα παγκοσμίως γνωστά θαυματουργά βότανα. Οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Βότανα για παιδιά
Βότανα για παιδιά

Τα βότανα που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από παιδιά από 4 ετών και πάνω έχουν ιδιότητες ηρεμιστικές, χαλαρωτικές, βοηθούν κατά του βήχα, της δυσκοιλιότητας, των πόνων στην κοιλιά κ.α.

Γκίγκο το δίλοβο
Γκίγκο το δίλοβο (Ginkgo biloba)

Ginkgo biloba: Γυμνόσπερμο, πανάρχαιο φυτό. Είναι ο μοναδικός ζωντανός κρίκος ανάμεσα στις φτέρες και τα κωνοφόρα με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Δενδρολίβανο
Δενρολίβανο (Rosmarinus officinalis)

Rosmarinus officinalis: Φυτό θαμνώδες πολυετές, με ύψος που δε ξεπερνά τα 2 μέτρα, φρυγανώδες και αειθαλές. Τα φύλλα του είναι πυκνά, άμισχα, γραμμωτά σαν βελόνες έλατου.

Ερυθρελάτη
Picea excelsa

Picea excelsa: Είδος αειθαλούς ελάτου ιθαγενούς της Ευρώπης που αποκαλείται και νορβηγικό έλατο. Με ίσιο κορμό, κλαδιά σε σπόνδυλους και πυραμιδοειδή κόμη. Οι βελόνες του μοιάζουν με αυτές της ελάτης, είναι όμως πιό λεπτές με τετραγωνική τομή

Χρυσανθεμο

Chrysanthemum morifolium: το γνωστό καλλωπιστικό με τις θεραπευτικές ιδιότητες! Ένα από τα 15 φυτά που προτείνει η NASA για το σπίτι μας!

Facebook comments